MULTIMEDIALE VAKBLADUITGEVER

Betrouwbare onmisbare VAKKENNIS
Professional Media Group

Professional Media Group is 37 jaar actief als vakbladuitgever. Van een pionier in de sector groeide het mediabedrijf uit tot de belangrijkste Belgische vakbladuitgever. Met 30 titels in 9 sectoren biedt PMG een uniek communicatieplatform. PMG publiceert kwalitatieve, betrouwbare en onmisbare vakinformatie samen met inspirerende content voor sterk afgelijnde professionele doelgroepen.
Als innovatief en toonaangevend mediabedrijf evolueerde PMG de voorbije decennia van een traditionele printuitgever naar een multimediale mediagroep. PMG informeert zijn doelgroepen via een complete mediamix van gedrukte en online magazines, surveys, televisie, video, events en opleidingen. PMG is dé media-expert die leveranciers en eindgebruikers op een doelgerichte en effectieve manier met elkaar in contact brengt.

UNIEKE VOORDELEN

– Vakbladen bereiken 499.000 belgische KMO's
– Dobbit bereikt 250.000 belgische bouwers en verbouwers
– Kwalitatieve, relevante en  trusted content
– Content afgestemd op doelgroep en omgeving
– Een nieuw en innovatief media-aanbod

SECTOREN

Bouw - Industrie - Tooling - Retail - Home Improvement - Fashion - Food - Event marketing - Tuin

MEDIA

Online - Print - TV - Events - Surveys - Workshops - Webinars

TOOLS

Advertising - Learning tools - Lead generation - Content services - Surveys production & sponsoring - Video productions - Events production & sponsoring

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional Media Group 

Professional Media Group maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.